Notícies ← Altres notícies

Les classes de català també es fan fora l'aula

Aquest dissabte passat un grup d'alumnes dels cursos de català dirigits a persones d'origen rus i ucraïnès van fer un format de classe molt diferent per trencar la monotonia que sovint imposen quatre parets. l'Oriol Gil Sanchis, mestre de català del grup i voluntari de la Plataforma per la Llengua, va organitzar una sessió de català especial a Premià de Mar.

Aquest dissabte passat, 14 de desembre, vuit dels alumnes de les sessions de català que s'imparteixen a Vallcarca amb la col·laboració de Església Ortodoxa Russa de l'Anunciació van fer una sortida a Premià de Mar en una sessió de català molt especial organitzada pel mestre del grup i voluntari de la Plataforma per la Llengua Oriol Gil Sanchis. El grup de català va anar a visitar el Museu de l'Estampació de Premià de Mar on la directora del museu va fer una explicació de més d'una hora en català, perquè la finalitat de l'activitat era ser una classe de català a l'exterior, diferent i divertida. Un cop finalitzada la visita al museu els alumnes van anar a la plaça de la Sardana de Premià on es realitzava un acte de suport a la Marató de TV3, consistent a "posar un clavell per la Marató" formant una immensa bandera catalana.

Cada dimarts, de 18 a 20, i els dissabtes d'11 a 13, el voluntari de la Plataforma per la Llengua Oriol Gil Sanchis imparteix sessions de català dirigides a la comunitat de parla russa i ucraïnesa a l'Església de Vallcarca.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin