Notícies ← Altres notícies

Aquestes festes, regala llengua!

Arriben les festes de Nadal, i com cada any, torna el "Regala un soci". Es tracta d'una iniciativa de la Plataforma per la Llengua que consisteix en oferir la possibilitat de regalar (o de demanar als Reis Mags) el carnet de soci de la Plataforma per la Llengua (la quota d'un any) a un amic, familiar o conegut. 

Amb aquest regal estaràs contribuint a la tasca de l'entitat per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. I no només estaràs ajudant a dinamitzar la llengua catalana sinó que, alhora que fas un regal original, la persona a qui li regalis podrà gaudir de molts avantatges com entrades gratuïtes o a preu rebaixat, descomptes en samarretes o en diferents productes, a més d'un mes gratuït per llegir el diari ARA i de preus molt avantatjosos en els diversos productes de marxandatge de la Plataforma per la Llengua i en litografies i cartells dissenyats per artistes com Brossa, Perejaume, Guinovart, Antoni Tàpies o Jordi Alcaraz.Consulta tots els avantatges pel fet de ser soci aquí.

 

Les persones que vulguin regalar llengua poden adreçar-se a la Plataforma per la Llengua a través del correu electrònic: socis@plataforma-llengua.cat o trucar a l'entitat al telèfon 93 321 18 03.

 

Aquestes festes, regala llengua!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin