Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua sorteja una entrada doble per al Mercat de Vins i Caves del 14 de desembre

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua i vols anar al Primer Mercat de Nadal de Vins i Caves Catalans organitzat per Vidirecte.cat gratuïtament escriu-nos a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat fins el proper dijous dia 12 a les 12.00 h. Sortejarem l'entrada doble entre totes les persones que ens hagin escrit demanant-ho!

El proper 14 de desembre es celebrarà la Primera edició del Mercat de Nadal de Vins i Caves Catalans amb Vidirecte.cat i TRESC . Després de l'èxit de les fires Degusta Empordà i Degusta Priorat, el Mercat de Nadal tindrà lloc al Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona, dissabte 14 de desembre de 2013 i Vidirecte.cat us hi convida!

Al Mercat hi assistiran més d'una trentena de cellers de les 12 denominacions catalanes que tenen la seva oferta de vins, caves i licors a Vidirecte.cat. Amb l'entrada al Mercat, es podran tastar les més de 100 referències que s'hi presenten.

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua i vols assistir-hi pots enviar-nos un correu electrònic a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat i entraràs en el sorteig d'una entrada doble. 

Afanya't-hi! Tens temps fins el dijous 12 de desembre a les 12 hores. Sortejarem l'entrada entre tots els que ens hagin escrit demanant-ho i ho comunicarem oportunament el mateix dijous.

Per a més informació sobre el Mercat de Nadal de Vins i Caves Catalans podeu entrar al següent enllaç.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin