Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua assisteix al IV Congrés del Tercer Sector Social

Durant tres dies, des del dimecres 27 de novembre i fins al divendres 29, s'ha celebrat el IV Congrés del Tercer Sector Social en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Una oportunitat per crear xarxes de treball entre entitats que des de la Plataforma per la Llengua no ens hem volgut perdre.

Sota el lema "Avançar en igualtat i drets socials" el Congrés ha aglutinat més de 160 ponents i 2000 persones.  Amb l'objectiu de  promocionar la innovació en les polítiques socials i fomentar les aliances entre el sector, horitzó pel qual el Congrés s'ha vertebrat, a més de l'intercanvi d'experiències, en 2 conferències, 4 col·loquis amb 8 persones expertes i 10 debats amb la participació de 30 ponents.

La Taula d'entitats del Tercer Sector de Catalunya agrupa i representa les entitats no lucratives que actuen en el camp social. La Taula està formada per 32 federacions i agrupacions i representa prop de 4.000 entitats socials de base, davant la societat en general i les administracions públiques.

Per la Plataforma per la Llengua, han estat també uns dies per compartir experiències amb apassionats del Tercer sector social. Ens ha permès enfortir vincles amb altres entitats perquè ara més que mai hem de fer pinya!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin