Notícies ← Altres notícies

El període de presentació de candidatures al Premi Martí Gasull i Roig ha finalitzat aquest dissabte amb 96 propostes diferents

Un total de 260 persones han participat proposant la seva candidatura en la primera fase del guardó que reconeixerà a la persona o entitat que més ha treballat a favor de la llengua catalana al llarg d'aquest any  

Aquest dissabte passat va finalitzar el període de presentació de candidatures al Premi Martí Gasull i Roig. Hem rebut 260 propostes per part de tots vosaltres que han deixat ni més ni menys que 96 candidats per aquesta primera fase. Ara és feina del jurat escollir d'entre les 96 propostes els 3 finalistes que passaran a votació popular.

El premi "Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua" té per objectiu fer que l'exemple de la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar, i també reconèixer, a totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

El 8 de gener coneixerem als tres finalistes. La votació popular es canalitzarà a través de la pàgina web http://www.premimartigasull.cat/ i és oberta a tothom que hi vulgui participar.

Per a més informació, podeu entrar a la pàgina web del Premi o conèixer totes les novetats sobre aquesta iniciativa a través de les xarxes socials amb el hashtag #premiMartíGasull.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin