Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i Bodegues Sumarroca presenten el Cava per la llengua

El Cava per la llengua és una iniciativa solidària que té com a objectiu promoure el català i desenvolupar campanyes de promoció de la llengua. Els beneficis recaptats amb la venda del cava es destinaran a campanyes de promoció del català i en concret a difondre la situació del català a nivell internacional. Alhora, aquest nou projecte s'emmarca en els actes de celebració dels 20 anys de la Plataforma per la Llengua, que es compleixen oficialment el pròxim 12 de desembre.

La Plataforma per la Llengua i Bodegues Sumarroca llancen, amb motiu de la proximitat de les festes de Nadal i del 20è aniversari de l'entitat, una edició limitada de 10.000 ampolles del Cava per la llengua.

Els beneficis que se n'obtinguin amb la venda de les 10.000 ampolles que han sortit a la venda aniran destinats a campanyes a benefici del català, i en concret a una campanya que s'engegarà en les pròximes setmanes per difondre el català a nivell internacional i per explicar fora de casa nostra el dinamisme de la nostra llengua i alhora, la discriminació a què està sotmesa en alguns àmbits. El cava es pot comprar a 7,95 euros i, de cada ampolla venuda, es destinarà 1,39 euros a aquesta campanya. El Cava per la llengua es podrà trobar a la xarxa d'establiments Bon Preu-Esclat, així com a d'altres establiments de restauració. Us adjuntem el llistat d'establiments de la xarxa de Bon Preu que distribuiran el producte.

D'altra banda, el cava té també una important vessant artística, ja que l'etiqueta inclou una reproducció de la litografia que l'artista Antoni Tàpies va elaborar a benefici de la Plataforma per la Llengua.

Aquestes Festes brindem en català!

Per a més informació sobre la presentació del cava podeu consultar aquest document. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin