Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua col·labora amb la minisèrie de 1714

L'ONG del català col·labora amb la producció de la minisèrie "1714, El Preu de la Llibertat" produïda per Prodigius, TV3 i La Xarxa. Aquesta producció està basada en la trilogia de novel·les homònima d'Alfred Bosch. Prodigius Cinema ha engegat una campanya de micromecenatge per tal de finançar el projecte i assegurar una producció de qualitat. Es poden fer aportacions a partir de 5€ i esdevenir, així, "Ambaixadors del 1714.

La minisèrie "1714, El Preu de la llibertat" és una producció dirigida per Sílvia Quer que s'estrenarà pels volts de la Diada de 2014 en el marc dels actes de commemoració del tricentenari de la fi de la Guerra de Successió Espanyola. La Plataforma per la Llengua col·labora en aquesta producció on, per primera vegada, veurem a la pantalla un tros tan important de la nostra història, la primera vegada que explicarem aquells fets tan importants des del nostre punt de vista. La fi de la Guerra de Successió va suposar la prohibició de l'ús del català en tot l'àmbit públic i que deixés de ser la llengua oficial del país.

El projecte compta amb Lluís Homar, Josep Maria Pou, Sílvia Bel o Marc Cartes al repartiment. Per assegurar una producció amb tota la qualitat, Prodigius Cinema ha engegat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per aconseguir ‘Ambaixadors del 1714'. Amb aportacions que van des dels 5€ fins els 3.000€ els Ambaixadors rebran continguts exclusius com el guió original amb les anotacions de la directora i podran viure experiències inoblidables com participar de figurant de luxe a la minisèrie. Entre els 8.000 primers ambaixadors que aportin més de 25€, a més, es farà un sorteig d'on sortiran 1.714 extres! Us animem a participar.

Podeu seguir el projecte a través de les diferents xarxes socials:

http://1714.tv

http://1714.tv/verkami

http://twitter.com/1714tv

http://facebook.com/1714tv

Teaser oficial: http://www.youtube.com/watch?v=k5UqwQKp-5Y&feature=share&list=UUqfFxiMZYnixM81pPMhGcgg

 Vídeo de presentació de la Campanya: http://www.youtube.com/watch?v=zNajg9WlSzM&feature=c4-overview&list=UUqfFxiMZYnixM81pPMhGcgg  

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin