Notícies ← Altres notícies

Participa a la segona edició del Superdictat a la Festa de Tardor de Sant Cugat del Vallès

Aquest diumenge 24 de novembre, en el marc de la Festa de Tardor de Sant Cugat del Vallès, la Plataforma per la Llengua ha organitzat la segona edició del Superdictat per fomentar l'ús de la llengua i el gust per escriure i llegir.

La Plataforma per la Llengua ha organitzat per aquest proper diumenge 24 de novembre la segona edició del Superdictat a Sant Cugat del Vallès. La prova, que començarà a les 12h als Jardins del Monestir, consistirà en un dictat de tres nivells amb vuit paraules cadascun que hauran d'estar perfectament escrites. Hi podran participar els majors de 14 anys i hi haurà premis i records per als participants. Conduirà l'acte el periodista i escriptor Jofre Llombart. Les inscripcions s'hauran de fer el mateix dia o al correu: plsantcugat@plataforma-llengua.cat

A més a més, la Plataforma per la Llengua de Sant Cugat del Vallès tindrà una paradeta informativa i per a la captació de socis durant tot el matí del diumenge dins el marc de Festa de la tardor de Sant Cugat. No obstant, la Festa de la tardor durarà tot el cap de setmana, 23 i 24 de novembre. Us esperem aquest diumenge 24 de novembre de 10 a 14h als jardins del Monestir (just on hi ha la creu del terme)!

Per a més informació podeu consultar-ho a http://www.festadetardor.cat/actualitat (el programa és del 2012) o http://www.cugat.cat/noticies.   

 

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin