Notícies ← Altres notícies

Tancada la promoció especial per socis de 32 entrades per assistir a la Fira Mediterrània de Manresa

Abans del període previst, el 31 d'octubre, s'ha tancat amb un gran èxit de participació la promoció que oferia Plataforma per la Llengua per els seus socis: 32 entrades (o 16 entrades dobles, segons la preferència) a la Fira Mediterrània de Manresa. Aquesta fira és un aparador per a noves composicions artístiques que provinguin de l'arrel de la tradició catalana en concret, obrint camp també al folklore de tota la riba de la Mediterrània.

Les entrades permeten l'entrada el dia 8 o el dia 9 de novembre (n'hi ha 16 assignades per a cada dia) a la Plaça Milecentenari, durant tot el dia. Durant el divendres 8, es podrà gaudir de les actuacions de Goulamas'k, Mussu T e lei Jovents, els Catarres i Orxata. Seguits, el dissabte dia 9, per Quico el Cèlio, Xeremiers de Mallorca, Tazzuff, Castanha é Vinovel i Urbàlia Rurana. Podeu consultar, tot i així, el programa complet aquí.

Els socis guanyadors hauran de recollir les seves entrades in situ, a Manresa, a les taquilles de la Plaça Sant Domènec. L'horari és de 10h a 21h dijous, de 10h a 23h divendres i de 10h a 24h dissabte. Allà, s'hauran d'identificar amb el carnet de soci o el DNI, és important que el portin a sobre!

Des de la Plataforma per la Llengua es vol donar les gràcies a tots els participants de la promoció, tant si heu aconseguit entrades com si no. Alhora, agrair la bona acollida que ha tingut la promoció, seguirem treballant per oferir-ne més!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin