Notícies ← Altres notícies

Lluïsos de Gràcia estrena dues activitats d’intercanvi lingüístic i cultural. No te les perdis!

L'entitat sociocultural i esportiva ha posat en marxa dues noves activitats que es duran a terme durant els mesos de novembre i desembre. La primera activitat és el projecte "Explica'ns", un intercanvi cultural i lingüístic amb la finalitat de compartir curiositats i vivències. La segona el "Club de Lectura", que intenta promoure l'intercanvi a través de l'anàlisi de llibres.

"Explica'ns" consta de tres trobades amb bases temàtiques diferents: Contes i tradició oral; Festes, tradicions i cultura popular i Història. A més, hi haurà una cloenda que constarà d'un "Intercanvi gastronòmic", que segur que reserva moltes sorpreses.

 

El "Club de Lectura" tindrà tres cicles, consistents en tres trobades cada un. En el primer, es treballarà el llibre "Ultracolors", d'Albert Forns. En el segon, "Maic", de Tina Vallès. I tercer i últim, "Litus" de Marta Buchaca. En tots els cicles es farà entrega d'un exemplar gratuït a cada participant.

 

Les dues activitats són gratuïtes, tot i així, cal inscriure's prèviament per correu electrònic a info@lluisosdegracia.cat i a clubdelectura@lluisosdegracia.cat, respectivament.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin