Notícies ← Altres notícies

Campanya de micromecenatge per impulsar els Premis Baldiri Reixac

Els Premis Baldiri Reixac, impulsats per la Fundació Lluís Carulla, estan destinats a l'estímul i reconeixement de l'escola catalana. En edicions anteriors els premis es finançaven amb les aportacions voluntàries a través de l'adquisició del llibre-nadala de la fundació. Aquest any, però, s'ha iniciat una campanya que vol complementar o incrementar la dotació dels premis degut a la limitació de recursos públics i els intents de disminuir la presència del català a l'escola.

Impulsem els Baldiri.cat és el nom que ha rebut la campanya de micromecenatge dels Premis Baldiri Reixac de la Fundació Lluís Carulla sota l'eslògan: "A l'escola catalana no se li acaben les idees, però sí els recursos". Aquesta campanya vol aconseguir complementar o, fins i tot, augmentar la dotació d'aquests premis. Fins al moment, els premis s'havien finançat amb les aportacions voluntàries de les persones que adquirien el llibre-nadala de la Fundació Lluís Carulla. Aquest any, a més a més del llibre-nadala que serà dedicat als castellers, també es poden fer aportacions voluntàries. Les persones o entitats que hi col·laborin se'ls mencionara com a "Ànima dels Baldiri" a la pàgina web de la campanya (impulsemelsbaldiri.cat) i rebran l'obsequi de llibres de l'Editorial Barcino o entrades al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. A més a més, també gaudiran d'un 25% de deducció a la declaració de l'IRPF.

Per a més informacio, visiteu la pàgina web dels premis o seguiu la campanya per Twitter a través del hashtag #impulsemBaldiri 

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin