Notícies ← Altres notícies

En 15 dies ja hem rebut 1.000 SMS amb la paraula ESTIM al 25511 per aportar diners a l’Assemblea de Docents de les Illes!

La campanya de micro-donatius que va engegar Plataforma per la Llengua en el marc de la campanya "Estimo el català" ha tingut una resposta espectacular: en només 15 dies ja s'han rebut més de 1.000 SMS. Els diners recollits els aportarem a la caixa de resistència dels docents en reivindicació contra el Decret de Tractament Integral de Llengües (el famós TIL), que el govern de José Ramón Bauzà va engegar a inicis d'aquest curs escolar, i que acaba amb 30 anys d'immersió lingüística a les Illes Balears. La caixa encara es pot fer més gran amb els vostres donatius: enviant un missatge SMS amb la paraula "ESTIM" al número 25511, destinaràs 1,45 € a la caixa de resistència que han posat en marxa l'Assemblea de Docents com a fons per finançar les despeses derivades de les reivindicacions. Depèn de tu!

L'Assemblea de Docents de les Illes ha aturat temporalment la vaga després de tres setmanes però no l'han desconvocat, i la caixa continua oberta per tal de cobrir la defensa legal dels docents i els materials necessaris per continuar la lluita contra el TIL, ja que els mestres ja han anunciat que, tot i que tornen a les aules, no pensen aplicar el decret de Bauzà. La Plataforma per la Llengua ja va aportar fa uns dies un lot de marxandatge de l'entitat a la panera solidària amb els docents en vaga. L'ONG del català també va manifestar fa setmanes a través d'un comunicat la seva radical oposició al TIL i va exigir al Govern de Bauzà la immediata derogació del decret.

Per més informació sobre la campanya "Estimo el català", veieu el web http://www.estimoelcatala.cat/

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin