Notícies ← Altres notícies

Taller de cuina a l’Institut Escola del Prat

La Plataforma per la Llengua, l'Institut Escola del Prat de Llobregat i un voluntari del programa Voluntariat per la Llengua van organitzar ahir dimecres 16 d'octubre, un taller de cuina per als alumnes de primer, segon i tercer d'ESO de la Unitat de suport a l'educació especial (USEE). Un taller que s'emmarca dins del projecte cuines del món que el centre du a terme aquest any per donar a conèixer diferents maneres de cuinar.

L'Institut Escola del Prat, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, és un centre educatiu amb un alt índex d'alumnes de la comunitat gitana del barri.

El taller va començar a les dotze del matí i els assistents  van participar en l'elaboració de la recepta que va preparar un voluntari del programa Volutariat per la Llengua que la Plataforma dinamitza. Es tracta d'un  plat típic del Camerun: carn de vedella amb una salsa de cacauets, acompanyat de patates i plàtan.  Els alumnes van conèixer de primera mà el nom dels ingredients, la manera de combinar-los en la recepta i curiositats lingüístiques del Camerun.

Finalment, tots plegats van fer un tast del plat, fent-ne una valoració molt positiva. Al final del taller es va lliurar a cada un dels participants un exemplar del llibre de receptes elaborades per diverses entitats de persones immigrades El català als fogons, editat per Plataforma per la Llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin