Notícies ← Altres notícies

Envia un SMS amb la paraula ESTIM al 25511! Els diners que aportis amb el missatge els donem a l’Assemblea de Docents de les Illes!

En el marc de la campanya "Estimo el català", la Plataforma per la Llengua ha engegat una iniciativa per col·laborar mitjançant micro-donatius a la caixa de resistència dels docents en reinvidicació contra el Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) aprovat pel govern de José Ramón Bauzà i que acaba amb 30 anys d'immersió lingüística a les Illes Balears. A partir d'avui, si envies un missatge SMS amb la paraula "ESTIM" al número 25511 destinaràs 1,45 € a la caixa de resistència que han posat en marxa l'Assemblea de Docents com a fons per finançar les despeses derivades de la vaga. Depèn de tu!

L'Assemblea de Docents de les Illes ha aturat temporalment la vaga després de tres setmanes però no l'han desconvocat, i la caixa continua oberta per tal de cobrir la defensa legal dels docents i els materials necessaris per continuar la lluita contra el TIL, ja que els mestres ja han anunciat que, tot i que tornen a les aules, no pensen aplicar el decret de Bauzà. La Plataforma per la Llengua ja va aportar fa uns dies un lot de marxandatge de l'entitat a la panera solidària amb els docents en vaga. L'ONG del català també va manifestar fa setmanes a través d'un comunicat la seva radical oposició al TIL i va exigir al Govern de Bauzà la immediata derogació del decret.

Per més informació sobre la campanya "Estimo el català", veieu el web http://www.estimoelcatala.cat/

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin