Notícies ← Altres notícies

Aquest estiu, emporta’t el català de vacances!

Ara que s'acosta la part central de l'estiu, et volem recordar que la defensa de la nostra llengua no té descans. Per això, des de la Plataforma per la Llengua hem llançat una nova campanya informativa amb el lema "I love Catalan" que té dos objectius: d'una banda, acollir els turistes que visiten casa nostra i informar-los sobre la situació del català en el context internacional. De l'altra, demanar als nostres socis, col·laboradors i seguidors que aquest estiu, no us oblideu el català a casa i us l'emporteu allà on aneu de vacances.

Aquest estiu, volem que tu també gaudeixis del català i que no t'oblidis de parlar-lo quan marxis de vacances. A la nostra pàgina de Facebook trobaràs els dissenys més estiuencs de la campanya "Estimo el català" perquè te'ls imprimeixis i te'ls emportis allà on vagis i perquè els difonguis a través de les xarxes socials. També pots ajudar-nos a donar a conèixer el nou vídeo de l'entitat en el qual personatges com Èric Bertran, Màrius Serra o Isona Passola declaren el seu amor al català.

De manera paral·lela, volem aprofitar l'estiu per donar a conèixer la situació del català arreu del món a través dels turistes que arriben aquests mesos a casa nostra i transmetre la idea que el català és una llengua d'acollida, plena de vitalitat i integradora. Per això, voluntaris de la Plataforma per la Llengua s'acostaran a punts de gran concurrència turística per repartir el tríptic Benvinguts a Catalunya, que conté dades que mostren la importància i vitalitat de la llengua catalana i que inclou una petita guia de vocabulari bàsic, per tal que els nostres visitants tinguin algunes pautes senzilles que els permetin interactuar en català en algunes situacions.

A la Plataforma per la Llengua no marxem de vacances. Des de l'ONG del català continuarem vetllant pels drets lingüístics dels ciutadans durant els mesos d'estiu.

Bon estiu!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin