Notícies ← Altres notícies

Voluntaris de la Plataforma per la Llengua informen els turistes sobre el català en el marc de la campanya "I love Catalan"

Un grup de voluntaris de la Plataforma per la Llengua van muntar una parada informativa davant de la Sagrada Família per llançar la nova campanya "I love Catalan", que té l'objectiu d'acollir els turistes que visiten casa nostra i d'informar-los sobre la situació del català en el context internacional. Els voluntaris van repartir centenars d'exemplars del tríptic Benvinguts a Catalunya, que conté dades que mostren la importància i vitalitat de la llengua catalana i que inclou una petita guia de vocabulari bàsic, per tal que els nostres visitants tinguin algunes pautes senzilles que els permetin interactuar en català en algunes situacions.

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer la situació del català arreu del món a través dels turistes i transmetre la idea que el català és una llengua d'acollida, plena de vitalitat i integradora. Però no només adrecem aquest missatge als turistes. Volem que tu també gaudeixis del català durant les vacances. A la nostra pàgina de Facebook i al nostre web trobaràs els dissenys més estiuencs de la campanya "Estimo el català" perquè te'ls imprimeixis i te'ls emportis allà on vagis i perquè els difonguis a través de les xarxes socials. També pots ajudar-nos a donar a conèixer el nou vídeo de l'entitat en el qual personatges com Èric Bertran, Màrius Serra o Isona Passola declaren el seu amor al català.

 

 

A la Plataforma per la Llengua no marxem de vacances. Des de l'ONG del català continuarem vetllant pels drets lingüístics dels ciutadans durant els mesos d'estiu. Bon estiu!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin