Notícies ← Altres notícies

Francesc Xavier Figueras és el guanyador del concurs #estimoelcatalà del mes de juny

Francesc Xavier Figueras és el guanyador d'un sopar al restaurant Big Fish després del sorteig que es va celebrar el passat 5 de juliol entre els participants de la campanya #estimoelcatalà del mes de juny. Figueras s'ha fet soci de la Plataforma per la Llengua aquest juny arran de la campanya #estimoelcatalà. La campanya, que continua activa amb noves promocions, té l'objectiu de donar a conèixer la Plataforma per la Llengua i de sensibilitzar la ciutadania davant l'onada d'atacs al català apel·lant a la mobilització de tothom. El sorteig es va realitzar entre les persones que es van fer sòcies de la nostra ONG durant el mes de juny i entre els socis que durant el mateix període van participar en la campanya fent-nos arribar contactes de persones que estimen el català.

El restaurant Big Fish es troba situat al barri del Born de Barcelona i combina el millor de les cuines mediterrània i japonesa oferint plats de peix i marisc de mercat de la millor qualitat.El premi inclou un sopar per a dues persones en la data triada pel guanyador.

La campanya continua activa durant el mes de juliol amb una nova promoció: els nous socis que ens arribin fins el 30 de juliol a través del formulari que podeu trobar aquí i també els socis i sòcies que ens enviïn a l'adreça socis@plataforma-llengua.cat telèfons i/o adreces electròniques de persones que "estimin el català" per tal que els puguem trucar per demanar-los que facin un pas més en la seva implicació amb la seva llengua, participaran en el sorteig d'un lot de productes Moritz.

Podeu consultar també les bases del sorteig en aquest enllaç.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin