Notícies ← Altres notícies

Una nova companyia aèria estrangera aposta pel català: Monarch Airlines implementa una versió en llengua catalana del web corporatiu

La Plataforma per la Llengua vol felicitar a la companyia aèria britànica Monarch per la inclusió de la llengua catalana en el web corporatiu i en els anuncis publicitaris a les televisions d'àmbit català. Així doncs, la companyia britànica segueix el passos d'altres companyies, com ara Ryanair, Easyjet, Vueling, Iberia o Air Europa, i ja utilitza el català en certs serveis adreçats als clients.

L'adopció de la llengua catalana de la companyia aèria britànica demostra que cada vegada empreses multinacionals estan adoptant l'ús del català en les relacions amb els clients catalans, fet que evidencia que l'ús del català representa un recurs necessari, una inversió i un benefici per les empreses que actuen en els territoris de parla catalana. En aquest sentit, la llengua catalana no té cap cost afegit que no tinguin altres llengües amb una dimensió similar - danès, suec, txec o el grec -i representa un mercat que no és justament minoritari.

L'entitat espera que altres companyies aèries que tenen una notable presència en els aeroports dels territoris de parla catalana, com ara Air Berlin, Lufthansa o Air France, prenguin nota de la decisió de la companyia britànica i comencin a utilitzar el català en les relacions amb els clients dels territoris de parla catalana. Segur que el seu compte de resultats i els usuaris ho agrairan.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin