Notícies ← Altres notícies

Gimcana per la Llengua, vermut i Jocs de Llengua pel 15è aniversari de la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental

La territorial de Plataforma per la Llengua Vallès Occidental celebra aquest any el seu 15è aniversari. Ahir es va fer públic el calendari d'activitats que l'entitat ha preparat per commemorar aquesta fita tan especial.

A banda de celebrar l'aniversari, un dels objectius de la territorial, que és la més antiga de la Plataforma per la Llengua, és mobilitzar el màxim de voluntaris i voluntàries que participin a les diferents comissions de treball i que organitzin nous grups locals, com el de Sant Cugat del Vallès.

Després de la presentació pública del calendari celebrada ahir, el proper acte serà el vermut d'aniversari, el diumenge 10 de març a l'espai Àgora de Sabadell, que tindrà la seva continuïtat en la trobada de treball del 20 d'abril al CC de la Creu Alta (Sabadell).

La territorial, a més, organitzarà la tercera edició dels Jocs de Llengua per la Festa Major de la Sabadell i diferents presentacions de llibres com El Judici del falcó de Jordi Piqué, que se celebrarà el dilluns 8 d'abril. Com a novetat, enguany es realitzarà la primera Gimcana per la Llengua.

L'any 1998 es va presentar públicament l'ALC-PPL Vallès Occidental de Sabadell i des d'aquell any ha col·laborat en diverses campanyes com la de defensar les seleccions esportives catalanes i el cinema en català. També ha organitzat presentacions de llibres i conferències i ha vetllat perquè el català sigui la primera llengua a les institucions i mitjans de Sabadell. A dia d'avui, la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental aplega més de 500 socis i voluntaris.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin