Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua entrega el premi al vídeo més votat de gener del concurs #RaonspelCatalà

Un lot de productes etiquetats en català és el regal que es va endur en Sergi Marzà per ser l'autor del vídeo més votat durant el mes de gener del concurs #RaonspelCatalà, que organitza l'ONG del català.

Després de llegir la notícia sobre el concurs #RaonspelCatalà al Facebook de la Plataforma per la Llengua, en Sergi Marzà Solé, veí de Terrassa, va unir diversos vídeos que es troben a la xarxa  per mostrar, sota el títol "El català, una llengua desconeguda?", els àmbits en què el català és molt present, com en l'escola, les sèries infantils de televisió i l'acollida lingüística. El vídeo també inclou alguns fragments del lipdub que la Plataforma per la Llengua va realitzar el Sant Jordi del 2011.

En Sergi va penjar l'audiovisual casolà a l'aplicació del Facebook i va resultar el més votat del mes de gener i, per tant, el guanyador d'una panera de productes etiquetats en català.

Recorda que encara ets a temps de guanyar el lot del mes de febrer. Com aconseguir-lo? Molt fàcil!

1) Explica en un vídeo quines són les teves raons per defensar el català arreu del món.

2) Puja'l a Youtube

3) Enganxa l'enllaç a l'aplicació de Facebook

4) Publica la teva participació en el teu mur per aconseguir vots.

Si com en Sergi fas el vídeo el més votat, guanyaràs una cistella de productes etiquetats en català!

I si encara no ho veus clar, uns voluntaris de la Plataforma per la Llengua han enregistrat aquest divertit vídeo en què t'expliquen com participar en el concurs.

 

Participa i defensa la teva llengua!

 

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin