Notícies ← Altres notícies

El 'Superdictat' arriba a Sant Cugat del Vallès

Després de l'èxit d'aquesta activitat a Sabadell les dues vegades que s'ha celebrat, la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental porta el 'Superdictat' a Sant Cugat del Vallès emmarcat en la Festa de la Tardor del municipi.

El proper diumenge 11 de novembre es celebrarà a Sant Cugat del Vallès una nova edició del 'Superdictat', que ja va tenir un gran èxit a Sabadell els dos cops que s'ha realitzat. El 'Superdictat' és una activitat que la Plataforma per Llengua organitza amb l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua i el gust per llegir i escriure, a més de fer arribar als més joves la importància d'escriure correctament per tal de respectar el català.


La iniciativa, emmarcada dins la Festa de la Tardor de la ciutat, se celebrarà a les 12:30h als Jardins del Monestir. L'activitat consistirà en un dictat de tres nivells amb vuit paraules cadascun que els participants hauran d'escriure perfectament, i el guanyador serà aquell qui cometi menys errades. En el 'Superdictat' hi podran participar tots els majors de 14 anys, i al finalitzar l'acte hi haurà premis i records per a tots aquells que hagin participat en aquesta activitat pensada per difondre el català correcte.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin