Notícies ← Altres notícies

Es presenta la Plataforma per la Llengua a Esparreguera

La territorial de la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera es va donar a conèixer ahir dimecres 12 de setembre a Esparreguera en el marc dels actes organitzats per la Diada Nacional de Catalunya.

L'acte de presentació va ser presidit per la regidora de Política Lingüística de l'Ajuntament d'Esparreguera, Sra. Núria Valldeperas, i va comptar amb els parlaments de Daniel Mundet, director de la Plataforma per la Llengua, i de Marc Piera, president de la territorial de la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera.

Durant la presentació, que va reunir una cinquantena d'assistents, els dos representants de la Plataforma per la Llengua van explicar en què consisteix l'entitat, com treballa, quins objectius té i com es duran a terme a Esparreguera i al Baix Llobregat a partir d'ara, així com a nivell nacional.

La regidora de Política Lingüística va destacar el rigor amb què actua la Plataforma per la Llengua a favor de la cohesió social arreu dels Països Catalans i va apuntar diferents línies de treball que es poden dur a terme a Esparreguera, amb col·laboració amb diferents institucions, com són la consolidació del prestigi social del català, la catalanització de tots els immigrants, el combatre contra l'intent de destrucció de la immersió lingüística per part dels tribunals espanyols, el reforç del treball fet amb tot el jovent no catalanoparlant als instituts i la introducció cada cop més efectiva del català al món socioeconòmic.

Per posar-se en contacte amb aquesta territorial de la Plataforma per la Llengua, es poden fer servir els mitjans següents:

A/e: plesparreguera@plataforma-llengua.cat

Web: www.plataforma-llengua.cat/baixllobregat

Facebook: www.facebook.com/PlataformaPerLaLlenguaBaixLlobregat

Twitter: www.twitter.com/PLBaixLlobregat

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin