Notícies ← Altres notícies

Torneig de vòlei a Canet de Mar

Canet de Mar va celebrar el passat dissabte 14 de juliol el primer torneig de vòlei platja 4x4 amb una gran acollida. Ho demostra els 17 equips inscrits i les 75 persones participants procedents de diferents poblacions de Catalunya (Manresa, Barcelona, Calella, Arenys de Mar...) i també de Canet de Mar. L'èxit aconseguit aquest any fa pensar que no serà el darrer.

Els partits de vòlei van començar a les 10 del matí a la platja, davant l'estació de tren, i van durar fins a les 7 de la tarda amb la final com a cloenda. Va guanyar l'equip anomenat "Els iaios" i van rebre la copa dels primers classificats i un val de 50€ per comprar al Decathlon. També van rebre copa els segons classificats i els tercers. Durant tot el dia es varen sortejar diferents premis (gelats, copes, sopars...) gentilesa dels patrocinadors.

Aquesta primera edició estava organitzada per l'associació esportiva TriEsport Canet i la secció local de Canet de Mar de la Plataforma per la Llengua Maresme.